ДОБАВИ УСЛУГА КАКВО Е ПЛЮС 1 УВЕЛИЧИ СВОЯ РАНК

Добави услуга

Намери услуги по категории или директно в полето за търсене.
Не губи време - Пиши и-мейл едновременно до всички фирми в категорията.


*Добавянето на услуга към този момент е безплатно, но plus1 си запазва правото да не публикува услугата.

Пояснения


Заглавие:
Добави кратко и точно заглавие, което описва идеално предлагата услуга. Може да я напишеш така както мислиш, че хората биха я потърсили в Plus1 или други търсачки.

Фирма:
Добави пълното име на фирмата си, това е още един плюс, че услугата е правдоподобна и се занимаваш с нея професионално.

Лого или снимка:
За предпочитане лого, но може и снимка, която най-добре показва това, което предлагаш. Ако нямаш лого, но искаш професионалисти да ти изработят такова, свържи се с plus1.

Линк от Google Maps:
В повечето случаи Google не показва точното местонахождение на услуга с даден адрес. Влез в Google Maps, намери точното място, което искаш да покажеш на потребителите си, сложи “пинче” и дай нa “споделяне на локацията”. Google Maps ще ти даде линк, на който ще се отвори точната локация зададена от теб. Сложи този линк тук, за да могат да те намират по-лесно.

Сайт:
Plus1 горещо препоръчва да сложиш сайта си. Ако нямаш сайт, но искаш професионалисти да ти изработят такъв, свържи се с plus1.

E-mail:
И-мейлът е задължителен.

Описание (текст):
Тук можеш да се развихриш и да опишеш подробно услугите си и да обясниш всички неща, които биха интересували потребителите. Можеш да публикуваш и отговорите на най-често задаваните въпроси, на които ти се налага да отговаряш непрекъснато. Лимитът на текста е 600 думи, препоръчително е около 300, но може и по-малко.

ВАЖНО: Категорично е забранено копиране на текст от Вашия сайт директно или от други места. Моля опишете със уникален текст Вашата услуга. Ако текста е копиран, plus1 си запазва правото да променя текста (чисто лексикално, смислово ще запази стойността си) или да не публикува дадената услуга.
Съвет: Ако текста е дълъг, напиши го първо на компютъра си, а после го копирай в това поле.

Добави услуга и покани приятели и фенове да те подкрепят с един плюс (по 1 плюс на всеки 24 часа). Незабравяй да провериш как да увеличиш своя ранк ТУК.