Начало Търсене Какво е Плюс1 Увеличи Своя Ранк ДОБАВИ УСЛУГА

Намери бързо услугата, от която имаш нужда

Търси тук услугата и града, за който те вълнува...

Например         фотография Варна         компютърна поддръжка Шумен         интериорен дизайн София

Какво е plus1 ?

Plus1 е SEO оптимизирана директория за услуги.
Твърде вероятно е фирма с повече плюсове да е по-добра, по-бърза, по-динамична и … по-бомбастична.

Вие сте фирма, предлагаща услуги?

Може да добавите вашата информация за дейност и контакт, за да можете да бъдете намиран от търсещите точно вашите услуги.

Plus1 е иновативна база данни или иначе казано директория с актуални и работещи фирми в сферата на услугите в конкретни категории. Plus1 работи в насоката в скъсяването на пътя между търсещ и предлагащ услуги.

Защо да се регистрирам в plus1?

1. Попитайте вашия разработчик, който е отговорен за сайта Ви и той ще ви каже, че винаги е добре да имате външни връзки от сайтове с добра репутация. Добрата репутация идва от там, че plus1 не допуска всякакво съдържание и сериозно филтрира всички опити за спам и създаването на много и едни и същи регистрации или регистрации на не действащи фирми. Всяко одобрение се прави ръчно и в определени случаи подлежи на проверка. Щом човек търсещ услуга влезе в plus1, то трябва да получи най-добрите възможни резултати.

2. Възможност за „излизане напред“ в дадена категория. Когато търсещ услуги потребител иска бързо да получи списък с конкретни и работещи фирми в неговия град, то най-вероятно ще попадне в някоя от категориите в plus1. Всяка от фирмите се подреждат по плюсове, напред излизат фирмите с най-много плюсове. А плюсовете са гласове „ЗА“ съответната фирма – колкото повече плюсове, толкова по-добре и вероятността вашата фирма да е сред първите е по-голяма. Научи повече за плюсовете.

3. В забързаното ни ежедневие, нямаме време да търсим и да отделяме сайтовете на различни фирми и да звъним или да пишем и-мейли на всяка една от тях. Ето защо в plus1 посетител може даже без регистрация, да напише и-мейл до всички фирми в конкретна категория едновременно. Ако сте част от plus1, то има вероятност да получите такова запитване и да реагирате преди вашите конкуренти.

Важно: и-мейли на фирми не се публикуват в plus1, поради факта, че освен посетители, един добър сайт има и недоброжелатели или по-правилно е да се каже малки програми които обхождат сайта в търсенето на изписани имейли в страниците. След като ги открият ги запазват в своята база данни и от там… точно така… започват СПАМ писмата. Единственото място на което е „показан“ и-мейла е личната страница на една фирма, но… там е използван специален символ „@“, който само на външен вид изглежда като добре познатото „маймунско А“. Всъщност е специален код, който пречи и-мейла да бъде разпознат като такъв.

4. Разбира се, търсещ услуги посетител, може и да напише и-мейл директно към конкретна фирма, с която се е запознал (разгледал е личната страница, контактите, локацията и описанието).

5. Добавянето на услуга към този момент е напълно безплатно, но plus1 не гарантира, че ще бъдете одобрени.

6. Много опции за промотиране и увеличаването на вашият „РАНК“ в plus1. Научи повече

За търсещи услуги.

Търсиш услуги или списък с фирми и искаш да получиш най-добрата оферта? На правилното място си, потърси в категориите или директно в полето за търсене, незабравяй да напишеш и града в който търсиш. Огледай резултатите и обърни внимание, коя фирма има повече плюсове. Твърде вероятно е фирма с повече плюсове да е по-добра, по-бърза, по-динамична и … по-бомбастична. 🙂

Вдясно ще видиш бутон „пиши на всички“. Не губи време, пиши и-мейл едновременно на всички фирми в конкретната категория и остави те да те потърсят с най-доброто предложение!

Не забравяй да дадеш един плюс на фирмите, които подкрепяш! Можеш да го правиш един път на всеки 24 часа на фирма.

За web дизайнери и SEO специалисти.

Plus1 е SEO оптимизирана директория за услуги. Даже повече… тази директория всъщност е полезна и за посетителите, а не само за търсачките. Фирмите тук не са подредени по азбучен ред, това не е указател. Има наистина работещо търсене и все пак си има и категории.

В категориите фирмите се подреждат по плюсове (незабравяй да дадеш един плюс на фирмите, които подкрепяш). Директно в категория, посетител може да попадне при търсене в известните интернет търсачки.

При търсене в plus1 факторът “брой плюсове” е с намалена сила, с по-голяма сила е заглавието на услугата и описанието. Името на фирмата няма никакво значение, но е добре да се изпише, по-правдоподобно е. Не забравяй да попълниш правилно адреса на фирмата и всички данни за контакт.

Plus1 иска да предложи на SEO специалистите нова и работеща директория за разпространяването на сайта на техните клиенти. Както е написано по-горе, външна връзка от добър сайт винаги е на плюс. Но не само това е нашата задача. Целата на plus1 e да „прихване“ потребителите, търсещи самата услуга, а не конкретна фирма. След plus1 потребителят най-вероятно ще избере кой сайт да посети, а хубавото е че той ще е вече „подготвен“ за това което ще види и ще знае какво иска да прави там. Това подсказва, че потребителят ще прекара време в сайта във вече по-задълбочено разучаване на фирмата фаворит.

Какво e по-хубаво от посетители, които прекарват повече време на Вашия сайт и намаляват неговият Bounce Rate? …филтрирани посетители, с които шанса за сделка е значително по-голям!

Добави услуга в plus1 и получи посетители, които търсят точно това което предлагаш! Искаш да добавиш услуга, но няма подходяща категория за нея? Въпреки това, добави я и/или ни пиши, ще измислим нещо. 🙂

Новият автомобилен форум
Изработка на сайтове, лога и 3Д визуализации