ДОБАВИ УСЛУГА КАКВО Е ПЛЮС 1 УВЕЛИЧИ СВОЯ РАНК

Увеличи своя ранк

Намери услуги по категории или директно в полето за търсене.
Не губи време - Пиши и-мейл едновременно до всички фирми в категорията.

Ако вече си добавил услугата си в plus1… Честито! Ти вече увеличи своя ранк в интернет пространството. Ако не си, можеш да го направиш от ТУК.

Създаването на външни връзки към сайта ти е добър знак за търсещите машини (Google, Bing, Yahoo и др.). Това означава, че plus1 директно гласува доверие на твоя сайт и търсачките ще предпочитат да го показват в резултатите си пред потребителите.

Ето и няколко други опции, с които можеш да вдигнеш своя ранк в plus1.

Събирай плюсове.

Целта на plus1 е да предостави възможно най-добри и адекватни резултати на потребителите си, когато те търсят дадена услуга в своя град. Това означава, че по някакъв начин трябва да показваме на потребителите си кои са харесваните и подкрепяните фирми.
Това става с „брой плюсове“. Колкото е по-голям броя на плюсовете, толкова по-напред ще излизаш в категорията си и ще сигнализираш за това, че фирмата ти е на линия за запитвания и работа. Плюсовете могат да се събират по следните начини:


Директно.

Изпрати личната си страница в plus1 на свои близки, познати, клиенти и фенове да дадат по един плюс. Даването на плюс може да става по един път на всеки 24 часа от едно устройство.

Обратна връзка към plus1

Сложи тази картинка някъде във най-долната част на твоя сайт. Иначе казано във Футъра на сайта. Там обикновено има данни за контакт, бързи връзки, кой е уеб дизайнера ти и др. Няма изискване точно къде да бъде, но картинката трябва да се вижда. Плюс това, сложи линк на тази картинка, който да води директно към твоята лична страница в plus1. За да може твоите посетители също да те подкрепят, като дадат един плюс.
След като сложиш картинката в сайта си, ще получаваш по 20 плюса всеки месец. Свържи се с нас, когато си готов.

Покупка на плюсове

Понякога трябва да се реагира бързо и не можем да отделим време в разпращането на линкове на нашите приятели и фенове. Затова предлагаме възможността за покупка на плюсове. Всеки плюс струва по 1лв, като минимума е 50 плюса.

Добави снимки – спечели плюсове.

“Снимката казва повече от 1000 думи“. Със сигурност някои услуги не могат да представят дейността си ефективно, ако не покажат снимки на техните инструменти, проекти, клиенти и др. Затова предлагаме и възможносста за създаване на галерия с до 10 снимки в личната ви страница.

Галерия

Щом дадена фирма направи добри снимки и ги предостави за публикуване, значи заслужава повече внимание. Изпратете най-добрите си снимки, а plus1 ще ги обработи и оптимизира така, че да се появяват по най-добрият начин, без да забиват и без да се зареждат бавно. Освен това ще получите на момента 50 плюса.
За повече информация, моля Свържи се с plus1

Рекламиране в категории.

В plus1 посетител може да ползва полето за търсене, когато има нужда от услуги. Но също така в plus1 има предварително направени страници с всяка категория услуги. В тях може лесно да се попадне от известните търсещи машини. Например при търсене в Google „недвижими имоти шумен“ има голяма вероятност на челните места да се класира предварително изработената и оптимизирана категория в plus1 – Недвижими имоти Шумен
В категориите, фирмите предлагащи услуги се класират по плюсове и ако искате да промотирате още повече башия бизнес, може да поставите своята реклама на следните две места: Топ банер и Малък банер.

Графичното оформление е напълно безплатно след като ни предоставите, лого, снимки, текст и др. Рекламата ще изглежда като част от дизайна на plus1.
За цени и условия моля Свържи се с plus1