Начало Търсене Какво е Плюс1 Увеличи Своя Ранк ДОБАВИ УСЛУГА

Намери бързо услугата, от която имаш нужда

Търси тук услугата и града, за който те вълнува...

Например         фотография Варна         компютърна поддръжка Шумен         интериорен дизайн София

Увеличи своят ранк с plus1

Намери по категории или директно в полето за търсене. Свържи се с всички едновременно в определена категория.

Ако вече си добавил услугата си в plus1… Честито! Ти вече увеличи своя ранк в интернет пространството. Ако не си, можеш да го направиш от ТУК.

Създаването на външни връзки към сайта ти е добър знак за търсещите машини (Google, Bing, Yahoo и др.). Това означава, че plus1 директно гласува доверие на твоя сайт и търсачките ще предпочитат да го показват в резултатите си пред потребителите. Ето и няколко други опции, с които можеш да вдигнеш своя ранк в plus1.

Събирай плюсове.

Целта на plus1 е да предостави възможно най-добри и адекватни резултати на потребителите си, когато те търсят дадена услуга в своя град. Това означава, че по някакъв начин трябва да показваме на потребителите си кои са харесваните и подкрепяните фирми.

Това става с „брой плюсове“. Колкото е по-голям броя на плюсовете, толкова по-напред ще излизаш в категорията си и ще сигнализираш за това, че фирмата ти е на линия за запитвания и работа. Плюсовете могат да се събират по следните начини:

Директно.

Изпрати личната си страница в plus1 на свои близки, познати, клиенти и фенове да дадат по един плюс. Даването на плюс може да става по един път на всеки 24 часа от едно устройство.

Обратна връзка към plus1

Сложи тази картинка някъде във най-долната част на твоя сайт. Иначе казано във Футъра на сайта. Там обикновено има данни за контакт, бързи връзки, кой е уеб дизайнера ти и др. Няма изискване точно къде да бъде, но картинката трябва да се вижда. Плюс това, сложи линк на тази картинка, който да води директно към твоята лична страница в plus1. За да може твоите посетители също да те подкрепят, като дадат един плюс.

След като сложиш картинката в сайта си, ще получаваш по 20 плюса всеки месец. Свържи се с нас, когато си готов.

Покупка на плюсове

Понякога трябва да се реагира бързо и не можем да отделим време в разпращането на линкове на нашите приятели и фенове. Затова предлагаме възможността за покупка на плюсове. Всеки плюс струва по 1лв, като минимума е 50 плюса.

С Допълнителна реклама

Очаквайте...

Новият автомобилен форум
Изработка на сайтове, лога и 3Д визуализации